.

همایش یک روزه «بررسی مطالعات علوی – بکتاشی

۲۴ خرداد ۱۳۹۱ | ۰۴:۳۰ کد خبر : ۳۶۸۳ اخبار داخلی
مرکز مطالعات فرهنگی و بین المللی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با همکاری مرکز مطالعات ادبیات فارسی و تحقیقات عرفانی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

مرکز مطالعات فرهنگی و بین المللی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با همکاری مرکز مطالعات ادبیات فارسی وتحقیقات عرفانی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، همایش یک روزه خود را با عنوان: «بررسی مطالعات علوی بکتاشی» در روز چهارشنبه 31 خرداد ماه1391 ساعت 9صبح تا 13 ظهر با حضور محققین و صاحبنظران در سالن اجتماعات دانشکده ادبیات فارسی وزبان های خارجی برگزار می کند. در این همایش پژوهشگران تازه ترین پژوهشهای خود را درباره مطالعات علوی بکتاشی با اهداف و محورهای ذیل ارائه می کنند.

اهداف همایش:

* بررسی میراث مشترک پیروان اهل بیت

* ارزیابی مطالعات پیرامون بکتاشیه و علوی گری

محور های همایش :

الف) علوی گری و بکتاشیه و میراث اهل بیت

ب) علوی گری و بکتاشیه؛ اصول اعتقادی و دیدگاه ها

ج ) مطالعات تاریخی در باره بکتاشیه و علوی گری

د ) وضعیت موجود علوی گری و بکتاشیه

هـ) زمینه های مشترک گسترش ارتباطات پیروان اهل بیت

بدینوسیله از علاقمندان دعوت می شود تا با حضور گرم خود در این همایش و شرکت در بحث و گفتگوها بر غنای علمی و فرهنگی جلسه بیافزایند.

نظر شما :