جشنواره شعر فجر در دانشکده ادبیات فارسی وزبانهای خارجی

مرکز مطالعات ادبیات فارسی و تحقیقات عرفانی با همکاری بخش فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار میکند

۲۹ بهمن ۱۳۹۰ | ۰۳:۳۰ کد : ۲۹۹۴ اخبار داخلی
در راستای حرکتهای علمی مرکز مطالعات ادبیات فارسی و تحقیقات عرفانی و با رایزنیهای به عمل امده گروه شاعران مهمان ششمین جشنواره بین المللی شعر فجر در روز یکشنبه مورخ 30/11/1390 ساعت16 تا 18 عصر در سالن اجتماعات دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب برنامه شعر خوانی خواهند داشت و دانشجویان این دانشکده از نزدیک با این شاعران آشنا می شوند.

ششمین جشنواره بین المللی شعر فجر به همت بخش فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از 17 بهمن ماه تا اول اسفند ماه 1390 در 9 استان کشور برگزار خواهد شد. مراسم افتتاحیه ششمین جشنواره بین المللی شعر فجر روز 17 بهمن ماه در کرمانشاه برگزار شد و مراسم اختتامیه این جشنواره روز اول اسفند ماه در تهران برگزار شود. 55 هزار شعر از یک هزار و 451 شاعر به دبیرخانه ششمین جشنواره بین‌المللی شعر فجر ارسال شده بود که پس از داوری توسط پنجاه داور در سه مرحله اشعار این دوره را مورد ارزیابی قرار دادند در مرحله نیمه نهایی داوری آثار جشنواره شعر فجر که در روزهای 19 و 20 بهمن ماه انجام شد، از هر گروه (5 گروه) 10 نفر به مرحله نهایی و رمزگشایی راه یافتند که از میان این 50 نفر، 15 نفر به عنوان برگزیدگان اعلام خواهند شد. و در نهایت از میان این افراد 16 نفر به عنوان شاعران برگزیده و شایسته تقدیر معرفی خواهند شد، به نفرات برتر جوایزی اهدا می‌شود. مبلغ جوایز 10 میلیون تومان برای نفرات نخست، هشت میلیون تومان برای نفرات دوم و 6 میلیون تومان برای نفرات سوم درنظر گرفته شده است.برگزیدگان در آیین اختتامیه این جشنواره در تالار وحدت تهران در اول اسفندماه معرفی می‌شوند. در جشنواره امسال 750 فرصت شعر خوانی به شاعران داده شده و در بخش بین المللی 20 شاعر از 14 کشور جهان همچون ایتالیا، لهستان، دانمارک، هند، پاکستان و... حضور یافتند و همراه با شاعران ایران ایام مبارک دهه فجر را گرامی داشتند. آثار دریافتی ششمین جشنواره شعر فجر با موضوعات مرتبط با دهه فجر و پیروزی انقلاب اسلامی و در تمام مضامین ، قالب ها و حوزه های شعری ( سنتی ، نیمایی و سپید و ترانه ) و بخش ویژه کودک و نوجوان و سرود و ترانه بوده است. در راستای حرکتهای علمی مرکز مطالعات ادبیات فارسی و تحقیقات عرفانی و با رایزنیهای به عمل آمده گروه شاعران مهمان ششمین جشنواره بین المللی شعر فجر در روز یکشنبه مورخ 30/11/1390 ساعت16 تا 18 عصر در سالن اجتماعات دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب برنامه شعر خوانی خواهند داشت و دانشجویان این دانشکده از نزدیک با این شاعران آشنا می شوند. امسال ششمین جشنواره شعر فجر به منظور ارتقای سطح کیفی شعر و گسترش هرچه بیشتر آن، به عنوان پشتوانه فرهنگی و ثروت ملی، در 9 استان کشور با هدف تمرکز زدایی و با توجه به شاخصهایی همچون زبان، قومیت، فرهنگ و همجواری استانها انجام می شود.