چاپ خبر برگزاري همايش «بررسي مطالعات علوي– بکتاشي»

.

چاپ خبر برگزاری همایش «بررسی مطالعات علوی– بکتاشی» در مجله Harman Dunya در کشور ترکیه

اطلاعیه

دفتر پژوهش های فرهنگی معاونت پژوهشی و ارتباطات فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران با همکاری مرکز مطالعات ادبیات فارسی و تحقیقات عرفانی در دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی برگزار می کند: نشست علمی با عنوان : «چهره شهید در ادبیات کلاسیک با تکیه بر متون عرفانی » با حضور: دکتر جمشید جلالی، استاد برجسته، دانشگاه آزاد اسلامی

سومین نشست علمی با عنوان وجه شهید در ادبیات معاصر

دفتر پژوهش های فرهنگی معاونت پژوهشی و ارتباطات فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران با همکاری مرکز مطالعات ادبیات فارسی و تحقیقات عرفانی در دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی و دفتر پژوهش دانشکده برگزار می کند .

ندای دانشگاه منتشر کرد

پوشش خبری برگزاری ششمین جشنواره شعر فجر

جشنواره شعر فجر در دانشکده ادبیات فارسی وزبانهای خارجی

مرکز مطالعات ادبیات فارسی و تحقیقات عرفانی با همکاری بخش فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار میکند

در راستای حرکتهای علمی مرکز مطالعات ادبیات فارسی و تحقیقات عرفانی و با رایزنیهای به عمل امده گروه شاعران مهمان ششمین جشنواره بین المللی شعر فجر در روز یکشنبه مورخ 30/11/1390 ساعت16 تا 18 عصر در سالن اجتماعات دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب برنامه شعر خوانی خواهند داشت و دانشجویان این دانشکده از نزدیک با این شاعران آشنا می شوند.